Slide

Ons kantoor

Teuben Tax Advisory is in 2004 opgericht door Margreet Teuben. Als inspecteur en adviseur viel het haar op dat belastingrisico’s vaak niet de aandacht krijgen die nodig is. Met lange, tijdrovende discussies met de belastingdienst en grote correcties en boeten tot gevolg.

Vanaf 2004 hebben we zeer veel ervaring op het gebied van belastingrisico’s opgebouwd en zo onze eigen visie en verslaglegging verder ontwikkelt. Zo worden belastingberekeningen en aangiften beiden berekend met onze Mastersheet methode en koppelt het risico-overzicht terug op die posten. Hetzelfde geldt voor onze btw risicoscans.

Ons kantoor heeft een warme sociale cultuur. Er is veel ruimte om je te ontwikkelen in de vaktechnische en persoonlijke richting waar jij zelf in wilt groeien. En natuurlijk heb je een leven naast kantoor, graag zelfs! Dus werkdagen van 8.00 tot 19.00 en werken in het weekeinde zijn bij ons zeer ongewoon.

Ons team

Ons team bestaat uit 3 fiscalisten die op ons kantoor in Baarn werken en zo’n 10 externe fiscalisten met elk hun eigen fiscaal inhoudelijke expertise. Daarnaast hebben we een vacature voor een beginnend fiscalist die we in het najaar van 2021 verwachten te vervullen.

Het komend jaar zullen we ons team verder uitbreiden.