Belastingen helder en onder controle

Dat is het motto van Teuben Tax Advisory. We inventariseren, ruimen op en gaan net zo lang door totdat alle belastingen in beeld zijn én alle risico’s onder controle. En blijven.

Onze focus ligt op beheersing van belastingrisico’s van ondernemingen die maatwerk op dat vlak zoeken. We brengen bestaande belastingrisico’s helder in beeld en geven advies om er goed mee te gaan. Daarnaast informeren we onze cliënten actief over gevolgen die toekomstige belastingontwikkelingen voor hen met zich meebrengen. Direct contact met cliënten is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

De komende jaren gaan we onze dienstverlening in de breedte en diepgang verder uitbreiden. In dat kader zijn we op zoek naar een ambitieuze

Senior tax manager grote ondernemingen

die zich graag verder verdiept in de belastingcijfers (belastingpositie in de jaarrekening en aangifte) en belastingrisico’s van grote en groeiende ondernemingen en het een uitdaging vindt die risico’s te beheersen en over te adviseren. Verder vind je het een uitdaging om je eigen portefeuille verder te laten groeien.

Omschrijving
Als senior tax manager bij TTA ben je voor cliënten verantwoordelijk voor:

 • beantwoording van fiscale vragen;
 • berekening van de belastingpositie in de jaarrekening en de aangifte vpb die je zelf opstelt of nakijkt;
 • overzicht van de lopende belastingrisico’s;
 • actief informeren bij relevante ontwikkelingen in wetgeving en jurisprudentie;
 • contact houden over Masterfile en local file en DAC6 verplichtingen;
 • actief informeren naar het reilen zeilen van de onderneming

Direct contact met cliënten om hun probleem en behoefte in te kunnen schatten, is een belangrijk onderdeel van je werk. Afhankelijk van de complexiteit van de cliënt en je eigen ontwikkeling, ligt de cliëntverantwoordelijkheid bij jou of bij een collega.

Verder behoren de begeleiding van minder ervaren medewerkers en werkstudenten en het uitbouwen van je fiscaal inhoudelijke kennis tot je taken.

Wat we bieden
We bieden een omgeving met een zeer gevarieerde cliëntenportefeuille van grote en groeiende ondernemingen die onze maatwerkbenadering zeer waarderen. Daardoor zijn de belastingvragen zeer divers van aard en hebben ze zowel een nationaal als internationaal karakter. Onze focus ligt op vpb en btw, met name op het gebied van beheersing van belastingrisico’s en het onder controle houden daarvan. Voor andere belastingen werken we nauw samen met externe experts die net als bij zijn aangesloten bij de NOB.

Verdere ontwikkeling van je vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheden stimuleren we graag. Zo volg je ieder jaar vaktechnische en persoonlijke vaardigheidstrajecten naar eigen keuze en staan we open voor eigen initiatieven op het gebied van fiscale vaktechniek en persoonlijke vaardigheden.

Tenslotte bieden we een vaste kantooromgeving in Baarn met uitstekende faciliteiten en hebben we ruime thuiswerkmogelijkheden. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed te vergelijken met andere partijen in de markt.

Wie we zoeken
Voor deze functie zoeken we een fiscalist die:

 • Een afgeronde Masteropleiding fiscale economie of fiscaal recht in bezit heeft;
 • 5 jaar of meer als fiscalist vennootschapsbelasting werkt in de belastingadviespraktijk, het bedrijfsleven of de belastingdienst;
 • Affiniteit met belastingcijfers in de jaarrekening en aangiften heeft en aangiften graag opstelt of naloopt als basis voor advisering;
 • Actief contact met mensen leuk vindt;
 • Complexe regels graag vertaalt naar heldere boodschappen;
 • Zich vakinhoudelijk en relationeel verder wil ontwikkelen als betrokken belastingadviseur voor grote en groeiende ondernemingen;
 • Gevoel voor humor heeft.

Als dit profiel je aanspreekt en je meer wilt weten, bel dan met Margreet Teuben: 020 40 40 474 of 06 2517 7654. Zij neemt graag de tijd om je vragen te beantwoorden.